CzechBooking.dk - Prague Information Service, Czech republic

Prag hoteller

Botel Racek ***

Botel RacekRomantisk indkvartering på Vltava-floden med alle bekvemmeligheder. Behagelige og komfortable værelser. Hurtigt sporvognsforbindelse til det historiske centrum i Prag. Swimmingpool og fitness er placeret meget tæt på botellet.

På alle værelser er der brusebad, toilet, telefon, farve satellit-tv, vækkeur.

Hotel Arkada ****

Hotel ArkadaVelkommen til Prague Hotel Arkada ****, som er beliggende i hjertet af Královské Vinohrady, et af de mest attraktive steder i Prag, kun 4 minutters gang fra centrum, Venzels Plads.

Vores hotel er bygget i september 2007 i overensstemmelse med ånden i Art Nouveau-stilen. Hotellet tilbyder sine kunder 35 komfortable enkelt-, dobbeltværelser og suiter samt fri adgang for handicappede kunder.Alle værelser er udstyret med TV, pengeskab, badeværelse med karbad eller brusebad, fuldt udstyret bar og internet. Der er også VIP rum, der kan bruges som konferencelokale. Desuden er der terrasse til afslapning, restauranten tilbyder en række specialiteter, kafé, bar, sekretærtjenester, roomservice, souvenir-shop.

Botel Albatros ***

Botel AlbatrosBotel Albatros tilbyder romantisk overnatning til bølger af Vltava-floden i det historiske centrum af Prag. Nem adgang til det historiske centrum af Prag og romantiske miljø. Vltava-floden tiltrækker besøgende fra hele Europa, der besøger Tjekkiet i sommer-og vinterperioden.

Botel Albatros tilbyder gæsterne 82 dobbeltværelser og 4 lejligheder, udstyret med brusebad, toilet, vækkeur, satellit-TV og telefon.

Hotel Yasmin ****

Hotel YasminHotel Yasmin ligger i centrum af Prag, få skridt fra Venzels Plads. De fleste kendte steder er beliggende i umiddelbar nærhed af hotellet. Yasmin Hotel giver gæsterne mulighed for at benytte en anden indgang til hotellet, som fører direkte til Venzels Plads.

Hotel Yasmin leverer tjenesteydelser i verdensklasse. Hotellet fokuserer på individuelle og gruppekunder, arrangerer privat- eller firmaarrangementer, konferencer og andre events. Uanset hvad formålet er med din rejse bliver dit ophold uforglemmeligt takket være de personlige og professionelle medarbejdere.

De syv etager i hotel Yasmin er fordelt med 198 moderne luksusværelser. De fleste af de 187 standardværelser og 11 suiter har udsyn til gården tilbyder overnatning i et roligt miljø - midt i Prag. Der er 120 værelser for ikke-rygere og to værelser til handicappede. Hvert værelse er udstyret med individuelt styret aircondition, minibar, safe og rummelig badeværelse med toilet, hårtørrer, badekar med bruser. Enkle møbler, LCD-tv, satellit, betalings-TV, højhastigheds-internetforbindelser i hvert værelse kombinerer maksimal komfort med højeste funktionalitet.

Online Reservation System

Arcadira

Kontakt

Carsten Andersen, Czechbooking
Oksebæksvej 3
DK-4900 Nakskov
Danmark
Tel: +45 22233408
Fax: +45 62542033
Email: carsten@czechbooking.dk
Pragap Tour, s.r.o.
Liliová 10
110 00, Praha 1
Česká republika
Tel: +420 261 264 369
Fax: +420 244 400 157
Email: info@pragap.com


© 2008-2022, CzechBooking.dk - All Rights Reserved | Powered by Pragap.com | Created by Jaroslav Salivar.